Mindennapi Gyümölcs

Mindennapigyumolcs.hu

(+36 20) 373 9700

gyumi@gyumi.hu

gyumi.hu@gmail.com

GYÜMÖLCS = Egészség + Szépség + Boldogság!

Vitamin és ásványi anyagok forrás:

A gyümölcsök és zöldségek a vitaminok természetes forrásai, az emberi szervezet számára nélkülözhetetlenek. Erősítik és támogatják immunrendszerünket, így több gyümölcs fogyasztásával egészségesebbek leszünk.

Szép és egészséges bőr:

A rendszeres gyümölcs- és zöldségkúra kedvezően befolyásolja a bőr állapotát, hámvédő funkciója védi bőrét a kiszáradástól.

Ideális testsúly, fogyókúra:

A rendszeres (napi 400-700g) gyümölcs és zöldség fogyasztás segít megelőzni az elhízást. Ha két étkezés között megéhezik, fogyasszon gyümölcsöt. A gyümölcsök alacsony energiatartalmukkal az egészséges fogyókúrának nélkülözhetetlen elemei. 100 g gyümölcs csak 30-40 kalória!

Gyümölcsrostok a bélflóra kiegyensúlyozott működéséért:

A gyümölcsrostok segítik gyomor- és bélrendszerünk egészséges működését, csökkentik az éhségérzetet, megkötik az emésztés során keletkező káros anyagokat.

Vérnyomáscsökkentő hatás:

A hazai lakosság táplálkozási szokásait a túlzott konyhasó (nátrium) és az alacsony káliumfogyasztás jellemzi, aminek egyenes következménye a magas vérnyomás, a szív- és keringési betegségek gyakoribb előfordulása. A rendszeres gyümölcs- és zöldségfogyasztás szervezetünk nátrium/kálium aránynak helyreállításával képes csökkenteni a magas vérnyomás, a szív- és keringési betegségek kockázatát.

Koleszterinszint-csökkentő hatás:

A növényi rostok (pektinek) mérséklik a cukrok, valamint a zsírok fölszívódását, ezáltal csökkentik a koleszterinszintet.

Gyümölcs és zöldség a betegségek megelőzésére:

Bizonyított tény, hogy a daganatos betegségek 30-40%-a megelőzhető a bőséges zöldség-gyümölcsfogyasztással. A növényi antioxidánsok, csökkentik a szívbetegségek, a daganatos megbetegedések és az izületi gyulladás kockázatát. Megakadályozzák az időskori betegségeket.

 

 

Kóstolja meg!

Részletek
Próbacsomag gyorsrendelés
Kérjük, adja meg cégnevét
Kérem, adja meg kapcsolattartóját
Kérem, adja meg valós e-mail címét
Invalid Input
Kérem, töltse ki a mezőt!
Ellenőrzőkód Ellenőrzőkód
Új kód
Kérem, másolja a képen látható kódot a mezőbe!